Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش از واریز مابقی پاداش پایان خدمت فرهنگیان در مهر امسال خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن حاجی میرزایی در برنامه نگاه یک اظهار کرد: 14 میلیون و 600 هزار دانش‌آموز با احتساب پیش‌دبستانی‌ها در مدارس ثبت‌نام شده‌اند و پوشش تحصیلی به بیش از 98.5 درصد رسیده است که تلاش می‌کنیم با کمک آموزش و پرورش استان‌ها آن 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد باقیمانده را نیز تحت پوشش قرار دهیم.

وی با بیان اینکه در سال‌جاری در پایه اول ابتدایی 1.7 درصد  و در مجموع در دوره ابتدایی 2 درصد رشد دانش‌آموز داریم، گفت: 86.4 درصد دانش‌آموزان در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند و همچنین 480 هزار دانش‌آموز اتباع خارجی داریم که 3.5 درصد دانش‌آموزان کشور را تشکیل می‌دهند. 

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه 570 هزار کلاس در 110 هزار واحد آموزشی داریم، افزود:  45 هزار کلاس کمتر از 50 دانش‌آموز داریم که در مناطق کم‌برخوردار هستتد و حاکی از گستره پوشش تحصیلی و دسترسی به عدالت آموزشی است.

وی اضافه کرد: ۵۱ درصد مدارس کشور در مناطق روستایی قرار دارد در حالی که ۲۰ درصد دانش‌آموزان در مناطق روستایی هستند و نشان از توجه به مناطق روستایی است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در سیاستی که در سند تحول بنیادین است باید به سمت مدارس متوسط و بزرگ پیش برویم که برای رشد دانش‌آموزان موثرتر است زیرا معلم بهتر و امکانات بیشتر نظیر آزمایشگاه و کتابخانه دارد؛ به همین دلیل گرایش در ساخت و ساز به سمت مدارس متوسط و بزرگ است و از خیرین هم که همیشه ما را یاری می‌کنند، استدعا داریم که به سمت مدارس متوسط و بزرگ حرکت کنند.

وی با اشاره به توزیع کتب درسی، اظهار کرد: 142 میلیون جلد کتاب درسی در 1000 عنوان آماده و توزیع شده است که کتاب‌های دانش‌آموزان ابتدایی، متوسطه دوم و فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش با ثبت‌نام از طریق سایت و توزیع در مدرسه در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد و کتب دوره متوسطه اول از طریق کتابفروشی‌ها توزیع می‌شود.

حاجی میرزایی افزود: کتاب‌های درسی به دلیل تخصیص ارز دولتی به کاغذ، با ۷۰ درصد یارانه در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد و 32 میلیارد تومان نیز برای توزیع رایگان کتب در سیستان و بلوچستان و مناطق محروم در نظر گرفته‌ایم.

* اجرای آزمایشی امکان انتخاب مدرسه توسط والدین

وزیر آموزش و پرورش درباره مشکل ثبت‌نام خانواده‌ها در مدارس گفت: والدین به دنبال مدرسه کیفی هستند و وقتی یک مدرسه را برای فرزندشان انتخاب می‌کنند به دلیل، خارج از محدوده بودن، امکان ثبت‌نام نیست؛ امسال به طور آزمایشی طرحی را در مناطق اجرا می‌‌کنیم که افراد امکان انتخاب مدرسه را داشته باشند و جبر تحصیل در همان منطقه را برداریم.

وی درباره نظارت بر روند ثبت‌نام افزود: در تمام مدارس شماره‌ای اعلام کردیم و در منظر همه مخاطبان قرار گرفته است ضمن اینکه و 28 هزار و  500 بازدید از مدارس انجام شده است و در مواردی که پول ناحق گرفته شده است، استرداد وجه انجام شده است همچنین درباره مدارس غیردولتی، مدرسه متخلف به شورای نظارت معرفی شده و مجازات‌هایی دیده شده است.

حاجی‌میرزایی افزود: 110 هزار واحد آموزشی داریم که ممکن است که در برخی از آنها موارد تخلفی وجود داشته باشد اما سعی کردیم با اعزام بازرس، مدیریت کنیم.

* در انتهای خط آموزشی، یک کنکور گذاشتیم

وزیر آموزش و پرورش درباره آشنایی فرهنگیان با سند تحول اظهار کرد: همکارانم دوره‌های آموزشی متنوعی برای آشنایی سند تحول برگزار کردند؛ داشتن سند هرچند متقن باشد اما کافی نیست و نیازمند درک مشترک است؛ باید تلاش کنیم برای اجرای سند هم گفت‌وگوهایی در درون آموزش و پرورش بین معلمان و مدیران و هم درون جامعه ایجاد شود و زیرا مفاهیمی که سند تحول برای آن برنامه‌ریزی کرده است بسیار راهگشا و مهم است. 

وی ادامه داد: آموزش و پرورش بنا دارد دانش‌آموزان را برای ایفای نقش‌های مؤثر اجتماعی تربیت کند و مهارت‌های لازم را برای زندگی کردن و تصمیم گرفتن در این تغییرات پرشتاب، آموزش دهد. هرچقدر مهارت‌ها را توسعه دهیم به صلاح است و باید در کنار دانش، مهارت‌هایی افزایش یابد.

حاجی میرزایی در پاسخ به این پرسش که چه دانشی دانش‌آموزان بعد از 12 سال درس خواندن کسب می‌کنند، گفت: 6 زیر نظام برای دسترسی به اهداف سند تحول تهیه شده است که به عنوان مثال زیرنظام مدیریت و راهبری در آموزش و پرورش، یکی از آن موارد است؛ سند تحول به مدیر تحول و مرد تحول نیاز دارد و در زیرنظام منابع انسانی، به افزایش توانایی و مهارت معلم اشاره دارد. 

وی تصریح کرد: در انتهای خط آموزشی، یک کنکور گذاشتیم که حافظه را می‌سنجد باید فرایند سنجش و ارزشیابی را تغییر دهیم زیرا کنکور نظام آموزشی ما را به گروگان گرفته است و از همان کلاس اول، نظام آموزشی جریانی را دنبال می‌کند که دانش‌آموز برای کنکور آماده شود. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پاداش پایان خدمت مدارس دولتی آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۰۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش اموزان بانیازهای ویژه است.

وی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

رشیدی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

وی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

مدرسه‌سازی صدقه جاریه است

جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و اظهار داشت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

وی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آنها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 800 متر و با زیربنای 250 متر مربع به ارزش بالغ بر 3 میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • واریز پاداش «روز معلم»به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی