Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان، یکی از اولویت‌های دولت در سال جدید است. به طوری که شنیده می‌شود در روزهایی که همه نگران کرونا هستند، تصمیماتی در سازمان برنامه و بودجه گرفته می‌شود که چندان مورد رضایت برخی از بازنشستگان نیست.

یکی از فرهنگیان بازنشسته، با گلایه از حمایت‌های تبعیض آمیز نسبت به فرهنگیان بازنشسته کشور، گفت: تکلیف دو سه موضوع باید مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول اینکه چرا سنوات ما بعد از یکسال داده می‌شود، آن هم نه یک جا مثلاً سال قبل کسی مهر ۹۷ بازنشسته شده‌، نصف حقش را مرداد ۹۸ داده‌اند و نصف آن را آخر شهریور یا اوایل مهر ۹۸ پرداخت کرده‌اند. به عبارتی با یک سال تأخیر، سنوات را پرداخت کرده‌اند.

وی به مصوبه همسان سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و افزود: همسان سازی چرا شامل شاغلین نیمه اول ۹۸ نشد، مگر احکام اول سال زده نمی‌شود. ما هیچ وقت ندیده بودیم که در این ۳۰ سال حکم ما وسط سال زده شود.

به گفته این فرهنگی بازنشسته، چرا باید فقط به خاطر یک روز، فاصله مبلغ سنوات دو نفر فرهنگی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تفاوت داشته باشد. یعنی برای من که حکم بازنشستگی ام اول مهر است، ۲۰ میلیون سنوات کمتر از همکاری بگیرم که دوم مهر به بعد حکم او خورده است.

از سال ۹۶ قرار بود همسان سازی در تمامی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی انجام شود و بر همین اساس، مجوز افزایش ۵۰ درصدی به دستگاه‌ها داده شد. اما، نحوه پرداخت و منابع به عهده خود دستگاه‌ها بود بعضی از وزارتخانه‌ها چون به منابع دسترسی داشتند این کار را انجام دادند ولی وزارت آموزش و پرورش، چون منبع درآمد نداشت و تأمین بودجه هم نشد این مصوبه اش به تعویق افتاد تا سال ۹۸ که از اول سال گفتند انجام می‌شود اما گذاشتند اول تربه بندی را در مهر ماه اجرا کردند که یک تعداد زیادی بازنشسته شدند و بعد هم در اسفند قانون افزایش ۵۰ درصدی با احتساب همان رتبه بندی. یعنی یک نفر که حکم بازنشستگی دریافت کرده است اینها به اوتعلق نمی‌گیرد. ولی همکاری که ممکن است به علت مرخصی یا غیبت سابقه اش چند روز کمتر از من بوده باید تا دوم مهر به بعد سابقه اش پر بشود و همین یک روز مبلغ حدوداً ۲۰ میلیون تفاوت پاداش بین من و او که دوم مهر به بعد در سال ۹۸ بازنشسته شده ایم ایجاد می‌کند.

حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مجلس، در ارتباط با افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان کشور، گفت: برای همسان سازی حقوق کارکنانی که حقوقشان زیر ۶ میلیون تومان است، حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری که زیر ۶ میلیون حقوق دریافت می‌کنند، در سال ۹۹ حدود ۳۰ درصد افزایش یابد. در مورد حقوق بگیرانی که حقوقشان نزدیک به ۶ میلیون و یا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است، کارشناسی دقیق صورت گیرد تا عدالت در مورد افزایش حقوق‌شان در سال ۹۹ رعایت شود.

بیشتر بخوانید:نامه بیش از ۱۰۰ نماینده به روحانی به علت تبعیض در متناسب سازی حقوق بازنشستگان

همسان سازی حقوق همه بازنشستگان باید دقیق اجرا شود

علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به تصمیم دولت برای افزایش حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری از فروردین ماه، گفت: انتظار طبیعی و به حق همه بازنشستگان این است که همسان سازی حقوق آنها اجرا شود تا به حق شأن برسند.

وی با تاکید بر اینکه یک بازنشسته نباید دغدغه حقوق داشته باشد، افزود: دولت باید قانون همسان سازی حقوق همه بازنشستگان را اجرا کند و در این زمینه با تدبیر مشکلات موجود را حل کند.

بی‌عدالتی در حق معلمان بازنشسته اول مهر ۹۸

افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل دهم در اسفند ۱۳۹۵ تصویب و ابلاغ شد ولی وزارت آموزش و پرورش آن را تا اسفند ۱۳۹۸ اجرا نکرد، بعد از صدور احکام رتبه بندی، مصوبه افزایش ۵۰ درصدی را با تأخیری حدود سه ساله و به شکلی اجرا کرد که مورد اعتراض عده زیادی شده است.

بی توجهی مسئولان آموزش و پرورش به اجرای درست و به موقع مصوبه افزایش ۵۰ درصد امتیازات فصل دهم و عدم رعایت تقدم و تأخر در اجرای دو مصوبه هیأت وزیران شامل افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل دهم سال ۱۳۹۵ و رتبه بندی سال ۱۳۹۸ سبب شده است که معلمان علاوه بر آنکه سه سال از مصوبه افزایش ۵۰ درصد محروم باشند، از مزایا و امتیازات رتبه بندی نیز محروم شوند.

گلایه از رئیس سازمان برنامه و بودجه

جمع کثیری از بازنشستگان کشوری، در واکنش به تصمیمات ناعادلانه رئیس سازمان برنامه و بودجه، نامه‌ای به محمدباقر نوبخت نوشته اند که محتوای آن سراپا گلایه و اعتراض است.

در بخشی از این نامه اعتراضی عنوان شده است: «با محاسبه ابتدایی مبالغ اختصاص داده به همسان سازی حقوق‌ها، میانگین حقوق بازنشستگان با افزایش ۱۵ درصد سال ۹۹ و با توجه به اینکه مبلغ دقیق برای هر کس را به بدترین شکل مانند سال ۹۸ تعیین خواهید کرد، با این تورم پیش رو در عمل تأثیر چندانی در وضعیت معیشتی و زندگی ما بازنشستگان نخواهد داشت و ما همچنان با معضل استضعاف و اجحافی که دولت در حق ما روا می‌دارد، درگیر خواهیم بود. با یک محاسبه سرانگشتی این نتیجه حاصل می‌گردد که با افزایش حقوق شاغلین در دو مرحله در سال ۹۸ و اختلاف سابق بین حقوق ما بازنشستگان و آنها، آنچه که به ما افزوده می‌شود همچنان کما فی السابق، کمتر از افزایش ۱۵ درصدی شاغلین در سال ۹۹ خواهد بود. آنچه که ما را می‌آزارد، این نیست که حقوق شاغلین را چرا افزایش می‌دهید بلکه چرایی این تبعیض و بی عدالتی است. ما خواهان آن هستیم که خیلی شفاف دلیل این تبعیض را بیان کنید. آیا با مبلغ ناچیز ۱۰ هزار میلیارد تومان و با توجه به تورمی که در سال ۹۹ خواهیم داشت و همگی نیز به این تورم پیش رو اذعان دارید می‌شود این همسان سازی را انجام داد به گونه‌ای که اثرات مثبت آن در زندگی و وضعیت معیشتی بازنشستگان دیده شود. شما با این جبهه گیری غیر منصفانه تلویحاً اعلام کردید که بازنشستگان مثل گذشته جایی مناسب در سفره دولت ندارند.»

در بخش دیگری از این نامه آمده است: «اگر اجرای فصل دهم قانون خدمات مدیریت کشوری برای بازنشستگان قانونی نیست اما شما قلبا خواستار دادن حق ما به ما هستید، قاعدتاً باید در سال ۹۹ قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلین و هم چنین قانون افزایش حقوق سالیانه طبق تورم را اجرایی کنید.»

  منبع: مهر لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 حقوق بازنشستگان افزایش حقوق سازی حقوق بازنشستگان افزایش ۵۰ درصدی همسان سازی حقوق افزایش ۵۰ درصد افزایش حقوق ۲۰ میلیون رتبه بندی سال ۹۹ فصل دهم سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۳۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم قالیباف درباره حقوق بازنشستگان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به جدول شماره ۲۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم- جداول) با عنوان «منابع و مصارف حوزه انرژی»، با تصویب این جدول موافقت کردند.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، در جریان بررسی این جدول در صحن مجلس، هادی بیگی‌نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس به ارائه توضیحات درباره جدول شماره ۲۲ لایحه بودجه پرداخت و گفت: این جدول هم در بودجه سال گذشته و هم در بودجه امسال وجود داشت و بر اساس آن دولت مکلف شده است تا تمام جزئیات مربوط به فرآورده‌های نفتی و گازی را اعم از قسمت این فرآورده‌ها در این جدول بیان کند. همچنین دولت مکلف است که ذینفعان آن را مشخص نماید و جدول مصارف کلان این حوزه را نیز در پیوست لحاظ کنند.

وی افزود: تمام درآمدهای نفتی و زنجیره آن و مصارف این حوزه با این جدول مشخص می‌شود. همچنین در جداول الحاقی نیز آنچه در احکام درباره حساب سرمایه‌گذاری و حساب بهینه‌سازی آمده در جدولی درج شده است.

در ادامه حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ طی اظهاراتی تاکید کرد: در این جدول فعل و انفعالاتی که در حوزه نفت رخ می‌دهد، مشخص می‌شود. در واقع این جدول، جدول شفافیت بوده و نورافکنی به داخل تاریک‌خانه‌ها است، البته منظورمان این نیست که خلافی صورت می‌گیرد اما تمام اعداد فروش نفت در این جدول شفاف می‌شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین در جریان بررسی جدول ۱۰- د با عنوان «طرح های ملی از محل توازن»، پس از مخالفت با تصویب این جدول، به پیشنهاد محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی مبنی بر بازگشت اعتبارات بخش د جدول ۱۰ به بخش توازن موافقت کردند.

قالیباف همچنین گفت: به دلیل اینکه منابع این بخش از بخش توازن برداشت شده است و به دلیل اینکه پیشنهاداتی هم وجود دارد، به نظر بنده باید این منابع به بخش توازن بازگردانده شود.

وی اظهار کرد: مواردی که به بخش توازن باز می‌گردد یا ردیف دارند و یا بر اساس طرح‌هایی است که ردیفی ندارند؛ بنابراین اگر ردیف دارند باید به بخش توازن بازگردانده شوند و اگر ردیف ندارند باید بر اساس شاخص توزیع شوند.

اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است

از سوی دیگر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس و در پاسخ به تذکر آصفری نماینده اراک مبنی بر علت اجرایی نشدن متناسب سازی حقوق بازنشستگان تصریح کرد: در پایان سال گذشته احکام و تبصره‌های بودجه ۱۴۰۳ به دولت ابلاغ شد و دولت مجوزی برای تامین اعتبار از محل یک درصد ارزش افزوده برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان پیدا کرد.

وی اضافه کرد: بر این اساس دولت هیچ مشکل قانونی برای تامین اعتبار و پرداخت ندارد اگر مشکلی در فروردین‌ماه بوده به صورت قطع در اردیبهشت‌ماه رفع شده و باید انجام شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار کرد: به بازنشستگان این اطمینان را می‌دهم که اراده دولت و مجلس شورای اسلامی بر اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان است که دولت مجوز قانونی دارد و تامین اعتبار هم صورت گرفته است.

27218

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901323

دیگر خبرها

  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق بازنشستگان
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق اردیبهشت بازنشستگان | درباره همسان‌سازی حقوق اطمینان می دهم که ...
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آن‌ها انجام می‌شود
  • برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اعتبار شده است
  • وعده قالیباف درباره اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آنان انجام می‌شود
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد